سبدخرید 0
سبد خرید
تعداد: 1 عدد
قیمت: 190000ريال

ساعت خلبانی

    دوشنبه 31 مرداد

 

اولین ساعت خلبانی توسط لوئیس کارتیه برای دوست فرانسوی برزیلی خود آلبرتو سانتوس دومنت که خلبان پروازهای نمایشی بود طراحی شد.

 

 

در سال 1904 ساعت های کارتیه طراحی شدند تا خلبانان در حین پرواز در جیب خود دنبال ساعت نگردند و تایم را به طور دقیق و راحت در اختیار داشته باشند. این ساعت ها با قاب گرد صفحه سفید با اعداد رومی شناخته می شدند.

 

خصوصیات ساعت های خلبانی

شکل اصولی این ساعت ها به طوری هست که معمولا قابی بزرگ با طراحی گرد دارند با صفحه رنگ تیره و اکثرا روی اعداد 12 یک مثلث درج شده است. در بیشتر اوقات از بند برزنت استفاده شده است که این عمل از ساعت های جنگ جهانی دوم ایده برداری شده است. یکی از ویژگی های بارز و مهم ساعت های خلبانی طراحی بزرگ اعداد و خوانا بودن آنهاست که بخش مهمی را در بر می گیرد.

ویژگی تاثیر گذار و مهم دیگر این ساعت ها خاصیت ضد مغناطیس یا به اصطلاح آنتی مگنتیک است،زیرا کابین خلبانان پر از وسایلی است که می توانند میدان مغناطیس قوی از خود ساطع کنند و این کنش می تواند تاثیر مستقیم روی ساعت بگذارد.

خط کش محاسباتی:اغلب از خط کش محاسباتی در بالای ساعت های هوانوردی استفاده می شود.هدف از استفاده این وسیله در ساعت های خلبانی انجام محاسبات ریاضی از قبیل محاسبه مسافت,تبدیل ارز رایج کشورها و محاسباتی که مورد استفاده خلبان در کابین می باشد,بر روی بعضی از مدلهای خلبانی درج شده است.اما جدا از قابلیت ها ، این وسیله ظاهر جذابی را نیز به شما انتقال می دهد.

در فراز و فرودهایی که هواپیما دارد فشاری بر روی اجسام به وجود می آید که به فشار جی معروف است.ساعت مچی هم یکی از اجسامی هست که روی دست خلبان این فشار را متحمل می شود و ساعت خلبانی باید برای این شرایط مهیا شده باشد و اگر با فشار جی منطبق نباشد امکان متلاشی شدن ساعت وجود دارد.

در سالهای اخیر با پیشرفت تکنولوژی ساعتهایی تولید شده است که محاسبه فشار هوا,ارتفاع سنج و هواشناسی انجام می دهند و علاوه بر آن خاصیت آنتی مغناطیس نیز دارند.

 

اکنون با چند ساعت خلبانی آشنا میشیم:

 

1- Fortis Pilot Classic Chronograph

 

 

2- Citizen Satellite Wave

 

3- Casio G-SHOCK

 

 

4-Tissot T-Touch Expert Solar

 

 

5-Citizen Satellite Wave